TESTIMONIALS

“Alice is both fast and accurate, two things normally caught in a trade off. As we say in IHIQS, there is no substitute for IQ. If you are looking for someone who’s knowledgeable, maintains overview and keeps eye for detail at the same time, look no further.”

Dr. Edwin van Thiel, President of IHIQS

“Wat een heerlijk gevoel dat iemand met tenminste dezelfde snelheid kan op-schakelen. Niet terugpakken maar door! De tijd was meer dan voorbij en nog niet alles gevraagd maar ik heb met een andere blik naar mezelf gekeken wellicht voor het eerst echt mezelf gezien en met een vriendelijk oog!”

Anita Veltman-Kuijpers

“Na een heftige ziekteperiode waardoor ik mijn 2 MSc opleidingen tijdelijk stop moest zetten, zat ik in een crisis omdat ik niet meer wist of ik nog in mijn werkveld kon werken. Ik zocht naar eventuele alternatieven die aansluiten bij mijn interesses. Alice hielp me echter veel verder te kijken dan alleen mijn interesses. Al snel bespraken we persoonlijkheidsaspecten zoals introversie, hoogsensitiviteit, mijn hoge bewustzijnsniveau van mijn omgeving en mijn snelle en genuanceerde analytische denken. Ze hielp me, m.b.v. opdrachten, met het in kaart brengen van vastgeroeste patronen en overtuigingen over mezelf, en heeft deze al deels weten op te lossen door mijn hoogbegaafdheid te erkennen (en volgens haar zelfs uitzonderlijke hoogbegaafdheid). Daarnaast hebben we mijn krachten besproken en hoe ik die kan uitdragen op professioneel vlak (bijv. m.b.v. LinkedIn) en waar nog blokkades liggen wat betreft executieve functies. Door deze aanpak heeft ze me veel handvatten gegeven om nu als geïntegreerd persoon op zoek te gaan naar iets dat zowel een burn-out als een bore-out kan voorkomen en “meaning” zal geven. Ook heb ik veel gehad aan haar boekentips. Alice is een heel prettig en warm persoon, weet ontzettend veel over leven als hoogbegaafde, en ze geeft je alle tijd voor nuances, diepgang en vooral jezelf zijn!”

MSc student

“Alweer een paar weken geleden dat ik bij Alice geweest ben. Na alle zoektochten, therapieën etc is een boostsessie bij Alice het eindpunt. Hetgeen waar ik al die jaren naar op zoek was. Wat een verademing. Alice geeft je precies wat je nodig hebt, maakt helder wat nog wazig was en doet dat met een gemak alsof het een kookcursus betreft. Je krijgt alle handvatten mee om het verder zelf te doen, omdat je diep in je hart al wist wat je moest doen, en Alice krijgt dat boven tafel.”

Hester, zelfstandig wetenschappelijk professional

“De kennismaking met Alice via Skype vond ik wel spannend, ik ‘kende’ haar alleen maar via internet. Dat gevoel zakte door de open en verwelkomende houding van Alice binnen een kwartier weg. Doordat ik van tevoren al een hulpvraag had geformuleerd en wat achtergrondinformatie naar Alice had gemaild, konden we snel tot de kern van de zaak komen. We hebben in anderhalf uur tijd heel veel dingen besproken, onderzocht en uitgediept. De Boost!-sessie is precies wat beloofd wordt: een intensieve dialoog van anderhalf uur, waarin je diverse inzichten krijgt, waarmee je dan later (alleen of samen) aan de slag kunt. Dezelfde dag kreeg ik een schriftelijk verslagje, met nog een aantal (boeken)tips. Ik vond het een heel fijne ervaring en kan het aanraden aan iedereen die in korte tijd meer inzicht wil krijgen in een specifiek vraagstuk.”

Zelfstandig ondernemer